De vernieuwde Theatermachine

 Proost.. ..gisteren was the start van de nieuwe Theatermachine

Uit de nieuwsbrief ; Per 1 september 2016 lanceren we de vernieuwde Theatermachine. Maarten Warmerdam en Floriaan Ganzevoort breiden de Theatermachine uit met Roel Biemold, Mike Evers en Isabel Nielen, partners en gelijkwaardige spelers binnen de machine. We brengen onze kennis, expertise en relevante projecten onder één naam samen. Ieder van ons kan projecten aandragen en uitvoeren, alleen of in teams van wisselende grootte.

In de praktijk werkten we al veel met elkaar samen. Die samenwerking geven we hiermee vorm. Nu kunnen we intensiever samenwerken, efficiënter zijn en een hogere kwaliteit bereiken. Meer dan ooit streven we naar innovatie en kennisoverdracht. Met de uitbreiding zijn we beter in staat daaraan tijd en aandacht te besteden, waardoor ieder van ons – en daarmee het team als geheel – zich kan ontwikkelen.

” We hebben een groep gevormd met vijf mensen die elkaar vinden in het oog voor detail, de passie voor licht en het vertrouwen in elkaar. Dat ervaren we niet als vanzelfsprekend, maar als bijzonder, en daarom gaan we met de Theatermachine een nieuwe fase in. “

theatermachine-isabel-nielen-maarten-warmerdam-roel-biemold-mike-evers-floriaan-ganzevoort

Op de website van de Theatermachine kun je kennismaken met alle teamleden.

Commentaar is gesloten.